Naar boven
Mail: Wachtwoord:
Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit Borgerhout/Groen-wit

Sponsors

Wie mag er deelnemen:

Vanaf 2,5 jaar mag je deelnemen aan onze training. Wij noemen ons zelf ‘de mini-zebra’s‘. Dit omdat we de allerjongste korfballertjes zijn van onze zebraclub!

Wat bieden wij aan:

We laten de kinderen kennismaken met allerlei speelvormen. Bedoeling is om hen plezier te laten beleven en daarbij ook verschillende aspecten aan bod te laten komen zoals balvaardigheid, motorische vaardigheden, looptechnieken, evenwicht,…. Korfbal komt ook aan bod, maar vooral op een speelse manier. Op zaterdag wordt er een uurtje getraind.

Visie:

Onze visie is dat elk kind centraal staat. Elk kind moet op zijn manier uitgedaagd worden en vooral plezier beleven! We willen een hechte club vormen waarbij niet enkel het sportieve voorop komt. Zo organiseren wij veel andere activiteiten: halloweenwandeling, oudertraining, kerstmarkt, kerstshow, carnaval, paastraining, sleep over, jeugdstageweekend, jeugduitstap,….

Praktisch?

Elke zaterdag trainen wij een uurtje (14u30) op de velden van Borgerhout/GW. Je kan ons vinden aan de Borsbeeksesteenweg 65A te Deurne. Omdat het in de winter een beetje te koud is voor onze allerkleinsten, trekken wij een tijdje naar de sportzaal 'Ter Smisse', Louis van Regenmortellei 6, 2150 Borsbeek. Gemakkelijke kledij en sportschoenen zijn voor de spelertjes het leukst om in te trainen.

KOM ZEKER EN VAST LANGS! IEDEREEN IS WELKOM!!!!


Wil jij een keertje komen kijken en meedoen?
Of heb je nog vragen… dan willen wij jullie daar heel graag op antwoorden!

Trainster: Sylvie Mortelmans

Contactpersoon: Jeugdcoördinator jonge jeugd: Sylvie Mortelmans - sylviemortelmans@hotmail.com    0475/38.54.89.

Adres veld:
Borgerhout/GW
Borsbeeksesteenweg 65 A
2100 Deurne

Adres zaal:
Ter Smisse
Louis van Regenmortellei 6
2150 Borsbeek