VELDSEIZOEN EINDIGT STOFFIG EN IN MINEUR

 


HALVE FINALE VELD AKC LUMA      BORGERHOUT/GROEN-WIT   17-14

Jarni Amorgaste 3, Elke en Nienke (1) Daelman, Jarett de Vriendt, Elke Ledent, Kristof Loos 1 (Sven Vervloet, Jaro Peeters 1), Glenn Pauwels 7, Lynn van Bastelaere 1 (Evie Lauwers)

Voor de laatste keer mocht er worden aangetreden op het veld in het Rivierenhof, het woord veld was allicht niet van toepassing. Om welke reden dan ook vond men daar de plek met het meeste zand ideaal om deze halve finale te spelen. Voor spelers en omstaanders allesbehalve een pretje, we werden allemaal bedolven onder een fijn laagje bruin stof. 

Kenny Lauret en Maarten Och floten de partij op gang en de thuisploeg in de eerste minuut uit de startblokken, Levi van Dycke kreeg de 1-0 op het bord. Pas na een vijftal minuten werden bij ons ook de aanvalspogingen beloond, Jarni Amorgaste kreeg onze nul van het bord 1-1. AKC miste een hoop kansen en voor ons ging het even de goede kant op, Glenn Pauwels deed ons even uitlopen 1-4. Goede aanvallen in beide kampen maar ook veel missers en onder meer door de sterke Jarre de Ley werden de bordjes verhangen 9-7. De thuisploeg bleef sterke druk zetten en even nog het kleinste verschil door Jarni Amorgaste en Glenn Pauwels maar AKC nam met de beste kaarten de rust 11-9.

Ook weer missers na de pauze, het was extreem stoffig en warm maar dat natuurlijk voor beide partijen. Toch meer dash bij de thuisploeg en dat werd verzilverd 12-9. Er werd hard gezwoegd en weer werden de bordjes rechtgetrokken 12-12 na voltreffers van Glenn Pauwels en Nienke Daelman. Dan soms wat nonchalante passen, niet al te accurate aanvallen en gebroddel, de thuisploeg alerter aan de bal nam weer het voortouw 15-12. We lieten een stip liggen en nog wel meer kansen, Jaro Peeters bracht ons nog even tot op twee punten maar na een al dan niet controversiële stip klokten we af op 17-14. 

Jaro Peeters"; Het is verdedigend dat we matchen winnen"

Jarett de Vriendt;" Gesloten match waarbij we teveel stilvielen. Jarre de Ley speelde een goede partij. Op naar volgend seizoen!"

Iedereen een fijne vakantie gewenst en volgend seizoen gaan we er terug voor!