ALTIJD OP ACHTERVOLGEN AANGEWEZEN

VERDIENDE OVERWINNING

VLOTTE ZEGE


ALTIJD OP ACHTERVOLGEN AANGEWEZEN

1e ploeg   Boeckenberg   Borgerhout/Groen-Wit  16-19

Jarni Amorgaste 2, Elke Ledent 2, Britt Saey 1, Amy 1 en Glenn Pauwels 7, Jaro Peeters 3, Daphne van den Bossche (Elke Gijsen), Sven Vervloet (Roy van Laeken)

Boeckenberg start met een ploeg die qua lengte in het voordeel was. We houden het even gelijk 2-2 maar dan loopt Boeckenberg uit tot 5-2 en die kloof krijgen we niet meer gedicht, we rusten met 8-5.

Er volgen vele harde duels en bij 16-15 krijgen we hoop maar we missen vier stippen en zo gaan we de boot in met 19-16.

                                                                                                     Robert Voeten

VERDIENDE OVERWINNING

Ellen Saey 2, Kelly Huijsmans 3, Jeroen Beeusaert 1, Damon Haegeman 3

Evie Lauwers 2, Elke Gijsen 1, Roy van Laeken 6, Kristof Loos 1

We nemen een goede start met 0-5 maar laten dan Boeckenberg terug in de wedstrijd komen 6-6. Dan is het terug aan ons en we rusten met 7-11.

De tweede helft is evenwichtig en we geven onze voorsprong niet meer af. Boeckenberg probeert nog het tij te keren met Brent Struyf in te brengen maar we winnen verdiend.

                                                           Robert Voeten

VLOTTE ZEGE

C PLOEG    BOECKENBERG   BORGERHOU/GROEN-WIT   11-18

De thuisploeg opent de score Thomas die van ons 1-1. Michael lokt een stip uit die Quinten verzilvert, Michael en Hannelore krijgen de 4-4 op het bord .Boeckenberg pakt even de leiding 6-4, Hannelore en Quinten nemen revanche en weer gelijk 6-6. Het kleinste verschil nog even maar dan is er de verhoopte kloof door inlopers van Hannelore en Kato en een ver schot van Lynn en Thomas (2) 7-11. Boeckenberg probeert het tij te keren maar weer een roos van Hannelore en weer een dubbelslag van Thomas in goede doen 8-14. De druk is van de ketel en rustig wordt de zege verder binnengehaald (Quinten, Kato, Lynn, Rani) 11-18 en we krijgen een mooie eindstand op het bord.