Beste Leden en sympathisanten,

 

Al een tijdje wordt er in het bestuur gesproken over de communicatie binnen de club. We beseffen dat dit op vele vlakken nog beter moet en zijn dus op zoek gegaan naar een tool die ons hierbij zou kunnen helpen.

Sinds vorig seizoen wordt er voor de KBKB gewerkt met het programma TWIZZIT. Dit programma werd in een ‘light’ versie aan alle clubs bezorgd om alle ledenadministratie hierin te beheren. Dit programma kent natuurlijk nog veel meer mogelijkheden in zijn ‘full’ versie en leek ons ook de tool die we nodig hebben om de club in zijn geheel in te kunnen organiseren. Wij zijn vorige maand dan ook overgegaan tot het aankopen van dit programma en hebben hard gewerkt om dit aan onze leden te kunnen aanbieden.

 

Wat is nu de bedoeling van TWIZZIT?

Een snellere en nauwkeurige opvolging van de administratie

Een gezamenlijke agenda met alle activiteiten van de club maar ook met persoonlijke weergave

Gemakkelijke en efficiënte interne en externe communicatie

Communicatietool voor heel de club, aangepast aan ieders persoonlijke wensen

Zowel thuis op de pc en/of via de app op je smartphone of via je persoonlijke e-mail

Blijf up-to-date met een gemakkelijke opvolging van de competitie

Delen van allerhande media

Ook de website zal via TWIZZIT gemaakt worden en automatisch gelinkt worden.

Het clubblad zal vervangen worden door nieuwsbrieven die ook via TWIZZIT verstuurd zullen worden.

Nieuwe activiteiten of wijzigingen kunnen in één keer aan alle leden gecommuniceerd worden en verschijnen onmiddellijk in de agenda.

Per ploeg of groep kan je eenvoudig berichten naar elkaar sturen om te communiceren over wedstrijden/trainingen/evenementen/….

 

Alle leden (waarvan een e-mailadres gekend is) zullen in de loop van deze week een uitnodiging krijgen om zijn/haar profiel aan te maken. Indien u dit niet hebt ontvangen, neem dan even contact op met Eva Janssens (eva_janssens@hotmail.com) of Elise Vanden Hoeck (elise_vandenhoeck@gmail.com) en geef een correct e-mailadres door zodat wij ook jou kunnen uitnodigen!

Het is natuurlijk ook de bedoeling dat ouders/grootouders/supporters/sympathisanten/… een account kunnen aanmaken en zo op de hoogte kunnen blijven van alle activiteiten binnen onze club.

Eens een TWIZZIT-account, kan je overal inloggen via www.twizzit.com met je aangemaakte inloggegevens. We trachten bij de uitnodiging ook een handleiding mee te geven over hoe alles in zijn werk gaat.

 

 

Op ZATERDAG 15 SEPTEMBER 2018 zal er een infomoment worden georganiseerd voor onze leden en ouders. Tijdens dit infomoment zal ook het gebruik van TWIZZIT worden toegelicht en kunnen er eventuele vragen gesteld worden over het programma. Wie nog geen account heeft, kan dit ter plaatse aanmaken met onze hulp.

 

Hopelijk tot dan!