KLUS GEKLAARD


KLUS GEKLAARD

BEKERWEDSTRIJD   HOEVENEN   BORGERHOUT  GROEN-WIT  11 (+6) -39

Kian Amorgaste 10 (Yelle van Goethem), Britt Saey 2 (Maya Janssens), Ellen Saey 3 (Sky Lenjou 2) Amy Pauwels 4 (Alexia Palinckx), Glenn Pauwels 4 (Owen van Heurck 1), Jaro Peeters 5, Daphne van den Bossche 2 (Kato Smets 1), Ruben Vergaert 5

De zon ging al onder, gelukkig want nu konden we genieten van heerlijke temperaturen. Het goede weer had heel wat supporters naar het terrein van Hoevenen gelokt, Ludo de Wit liep het veld op om de wedstrijd in goede banen te leiden.

Het werd even aftasten maar uit een tweede aanval haalde Ruben onze nul van het bord, we snoepten de bal veel af, Ellen Jaro aan het kanon 1-3. Ondanks inspanningen van de thuisploeg stond het al halverwege 3-14. Na een T.O. werd er nog sterker op ons elan doorgegaan, Hoevenen werd van het kastje naar de muur gespeeld en vele knappe akties later kregen we al een verpletterende ruststand 5-22.

Ook na de pauze werd er aan de lijn voortgekeuveld en scoorde ons team prima en relaxed over acht 6-34. Halverwege was er ruimte om onze jongeren een kans te geven en zij hielden ook mooi stand, 11-39 eindstand.

Ruben Vergaert;" Het was tien minuten loskomen en dan een goede training naar zondag toe. Fijn dat de jongeren ook even konden meedraaien".

                                                                                                         Jose Dyckmans